Dun na Rí College, Kingscourt, Co Cavan

The project involves the design and construction of a split level Post Primary school consisting of 2/3/4/ storey and connected sports hall and associated developments such as car parking areas, ESB substation and switch room, boiler house/storeroom.

The project scope also takes in the internal courtyard areas; ball courts, traffic circulation areas comprising of a roundabout and new entrance road and associated civils works.

There are structural steel and pre-cast concrete elements to the building. The exteriors of the building are a combination of brick, coloured render and extensive glazing. Facilities on the site such as play areas and sport pitches will be of various finishes and there will be an amount of hard and soft landscaping involved in the project prior to completion. Fencing and boundary treatments will also be covered as part of the project.